Calitate şi Mediu

Utilizarea responsabilă a resurselor naturale

Grupul Distrelec respectă consecvent prevederile şi normativele legale. De asemenea, ne considerăm pionieri și punem în aplicare în mod direct, cunoștințele de ultimă oră: am integrat frecvent, câteodată cu mult înainte, conținutul multor prevederi și reglementări în procedurile noastre operaționale. Suntem conștienți de faptul că mediul nostru înconjurător trebuie să fie protejat în mod susținut și, conform acestei filozofii, participăm activ la numeroase proiecte de mediu.

Protejînd mediul înconjurător - în serviciul clienților noștri

Numeroase măsuri de management al mediului implementate de Grupul Distrelec fac ca procesele de afaceri de zi cu zi ale clienților noștri să fie mult mai ușoare: ne asigurăm ca substanțele din produse sau ambalaje, care ar putea dăuna mediului înconjurător sau sănătății, să nu fie folosite deloc sau să rămână cu mult sub limitele maxime legale. Respectăm reglementările de ambalare și returnare a pachetelor, și multe altele. Pentru dumneavoastră, ca și client, acest lucru înseamnă că nu trebuie să efectuați proceduri de aprobare care implică mult timp și bani.

Mereu informații actuale despre managementul mediului înconjurător

Dacă aveți întrebări cu privire la substanțele utilizate - fie pentru conservare, în timpul expedierii, sau pentru construcția aparatelor ca atare - vă oferim mai multe posibilități de informare: catalogul online conține simboluri în coduri de culori care indică utilizarea (sau neutilizarea) oricărei substanțe dăunătoare. Centrul online de informare vă oferă mereu informații actuale care pot fi descărcate ușor. Iar ca parteneri personali de contact, angajații noștri vor fi încântați să furnizeze informații la fața locului și telefonic. Jurnaliștii pot afla tot ceea ce prezintă interes și de la biroul nostru de presă.

ISO 9001:2015 O calitate superioară

Cu un sistem certificat de management al calității în conformitate cu ISO 9001: 2015, le permitem clienților și partenerilor noștri să evalueze serviciile noastre în mod transparent și obiectiv.

Descărcare certificat

Minerale de conflict în lanțul de aprovizionare

Susținem reglementarea Dodd-Frank în vederea combaterii exploatării ilegale a resurselor în regiunile de criză. Furnizorii noștri au obligația de a garanta originea legală a materiilor prime.

Descărcați Declarația de angajament (disponibilă numai în limba engleză)