Afaceri
Privat
EURfără TVA
Totcaret down icon
cart icon
Coş
Totcaret down icon

Companie

Distrelec este un furnizor de vârf de produse şi servicii online pentru profesioniştii din sectorul întreţinerii.

Înfiinţată cu peste 40 de ani în urmă în Elveţia, Distrelec se concentrează pe electronică, automatizare şi tehnologia de măsurare. Suntem reprezentaţi de filiale în peste 15 ţări şi le furnizăm produse şi servicii rapid şi fiabil clienţilor noştri din toată Europa.

Descoperiţi Distrelec

În calitate de distribuitor de servicii de calitate cu o experienţă de peste 40 de ani, ne-am luat timp pentru a determina de ce au nevoie clienţii noştri şi putem oferi o gamă vastă de opţiuni de la mărci de top, cu o disponibilitate excelentă a stocurilor. Cu peste 30.000 de produse adăugate în fiecare an, putem oferi componente pentru fiecare buget şi cerinţă de aplicare. Punând accentul pe oferirea celor mai valoroase produse şi servicii, avem chiar şi o marcă proprie – RND – pentru a ne asigura că clienţii noştri pot beneficia de calitate înaltă la preţuri mici atunci când vine vorba de proiectele lor esenţiale. În plus, anii noştri de experienţă au condus la o logistică bine stabilită care ne permite să vă livrăm produsele într-un timp record.

Vă livrăm produsele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie de ele

La construirea portofoliului nostru extins de produse, echipa noastră de experţi în achiziţii şi manageri de produse alege doar acele mărci şi produse care pot oferi cea mai bună calitate clienţilor noştri. Bazaţi-vă pe experienţa noastră vastă şi beneficiaţi de o selecţie de componente şi produse alese cu grijă, care vă pot sprijini proiectele esenţiale. Suntem în acord cu priorităţile clienţilor şi oferim livrare rapidă la sediul clientului pentru a minimiza timpul de inactivitate. În plus, echipele noastre locale de experţi în vânzări şi asistenţă tehnică sunt aici pentru a fi de ajutor.

Aflaţi cum vă poate susţine Distrelec