Despre noi

We are satisfied only when we know you are!

Înfiinţată de mai bine de 40 de ani în Elveţia, compania Distrelec face parte din concernul cotat la bursă Dätwyler. Creşterea continuă din ultimii ani a transformat grupul Distrelec într-un distribuitor online şi via catalog, lider pe piaţă pentru produse şi accesorii din domeniile electronică, automatizare, tehnica de măsurare şi IT. Prin intermediul filialelor noastre suntem reprezentaţi în peste 13 ţări şi ne aprovizionăm clienţii rapid şi sigur la nivelul întregii Europe.

Peste 150.000 de produse. Comanda astăzi, livrare mâine!

Profitaţi ca şi client de o gamă uriaşă constând din 150.000 de produse cu disponibilitate pe stoc de 100 la sută. Indiferent dacă apelaţi la Distrelec ca distribuitor high service în domeniul electronică (automatizare, componente, computer & hobby, elemente de reţea & iluminare, unelte & tehnică de măsurare), noi livrăm fără adaosuri de preţ pentru cantităţi reduse, deservim însă şi comenzi mai mari şi regulate. Prin apartenenţa sa la concernul Dätwyler, compania Distrelec beneficiază de acces direct la producători şi poate cumpăra la cele mai bune preţuri. De obicei produse noastre sunt livrate în decursul a 24 de ore de la plasarea comenzii. Acest serviciu este facilitat de logistica noastră testată şi organizată într-un mod optim.

Gândire orientată expres spre calitate

Însă pentru Distrelec nu contează numai cantitatea. O gândire orientată în mod pronunțat spre calitate determină selecția produselor, disponibilitatea de livrare și comportamentul față de clienți, furnizori și public. Prin urmare, sloganul „We are satisfied only when we know you are!” se aplică pentru întreaga echipă: magazioner sau manager, contabil sau consultant pentru clienți — fiecare angajat dispune de ample cunoștințe de specialitate în domeniul său de activitate. Ne dorim pentru clienții noștri ca aceștia să rămână competitivi. Aici disponibilitatea unei mici componente poate juca adesea un rol decisiv. Iar dacă este nevoie vreodată urgent de piese importante, Distrelec oferă ajutor rapid și competent.

Apelând la noi ca distribuitor cu servicii de înaltă calitate în comerțul online, aveți acces deplin la produse prin toate canalele posibile — fără limitări cu privire la timp și loc. Comparativ cu ofertanții mai mici, noi dispunem de avantaje hotărâtoare: mărci foarte bine cunoscute, un portofoliu vast de produse și o mare apropiere față de clienți.

Obiectivul nostru: Dorim să fim în viitor lider pe piață la distribuția de componente electronice cu un volum flexibil. Misiunea noastră: „We are satisfied only when we know you are!”, ne înțelegem clienții și le îndeplinim așteptările.