Portofoliul RND este acum disponibil!

Avem plăcerea să vă prezentăm noua noastră marcă, care oferă clienţilor o gamă cuprinzătoare de produse, ce satisfac cerinţele experţilor din domeniul electronic, electric şi al mentenanţei. O combinaţie de calitate excelentă şi preţuri scăzute, care oferă la o valoare excepţională un produs în care puteţi avea încredere. Toate produsele din gama RND sunt produse de uz zilnic, atent selectate pentru dumneavoastră. Asigurăm o calitate deosebită a produselor prin intermediul inspecţiilor stricte de calitate, iar toate produsele sunt conforme cu standardele industriale exigente.


RND înseamnă:

Puteţi economisi cum nu aţi mai făcut-o niciodată

În cazul produselor RND, puteţi avea încredere în calitate deosebită a acestora, bucurându-vă în acelaşi timp de economiile făcute. Această reducere a costurilor vă permite să obţineţi mult mai multe la aceeaşi valoare şi vă oferă posibilităţi extinse de dezvoltare şi întreţinere. În timp, cumpărarea de produse RND va fi echivalentul unor economii complexe, ce vor avea drept rezultat un proces de aprovizionare şi achiziţie mai eficient şi va permite realizarea unor economii semnificative pentru operaţiile de zi cu zi.

Puteţi construi cum nu aţi mai făcut-o niciodată

Datorită produselor de înaltă calitate, la preţ redus, puteţi construi mult mai mult. Gama RND constă din 5000 de produse la care se adaugă în fiecare lună articole noi. Acoperind toate componentele pe care le utilizaţi cel mai frecvent, RND vă ajută să reduceţi costurile cu piesele utilizate cel mai frecvent în cadrul activităţii dvs. Veţi obţine beneficii de pe urma produselor RND atât în producţie, cât şi în ceea ce priveşte reaprovizionarea atelierului pentru cercetare, dezvoltare şi realizarea de prototipuri.

Puteţi repara cum nu aţi mai făcut-o niciodată

Un portofoliu diversificat de cabluri, componente, conectori şi instrumente de măsură este doar o parte din avantajele aduse de produsele RND. Un avantaj în plus este disponibilitatea. Produsele RND sunt mereu în stoc şi pot fi livrate în 24 de ore, ajutându-vă astfel să vă gestionaţi mai bine inventarul şi nevoile legate de piese de schimb, pentru lucrări de mentenanţă corectivă şi preventivă mai eficiente şi mai uşor de preconizat.

Gama RND acoperă multe categorii de produse, inclusiv conectori, fire şi cabluri, rezistori, condensatori, întrerupătoare şi multe altele. Datorită faptului că în fiecare lună sunt adăugate produse noi, verificaţi în continuare magazinul nostru online pentru cele mai recente produse adăugate şi cele mai atractive oferte.

If you have any questions regarding our new RND brand, please contact us at rnd@distrelec.com.


RND Power

Gama RND Power include următoarele produse:

Invertori c.c./c.a., surse de alimentare, baterii

Cumpăraţi acum
RND Connect

The RND Connect product family includes the following products:

Adapters, Connectors, HDMI, USB

Cumpăraţi acum
RND Connect

Familia de produse RND Cabluri include următoarele produse:

Cabluri, fire


Cumpăraţi acum
RND Connect

Familia de produse RND Componente include următoarele produse: Armături, ventilatoare, rezistori, condensatori, siguranţe, întrerupătoare

Cumpăraţi acum
RND Connect

Familia de produse RND Laborator include următoarele produse: Surse de alimentare electrică, produse de lipire, scule şi unelte, T&M

Cumpăraţi acum