A sosit ultima ocazie să intrați în posesia Catalogului Distrelec 2016/2017, ceea ce conține nu mai puțin de 3 kg experiență concentrată și 20000 de articole noi.

Nu este vorba de un catalog oarecare. Este Platinum Book - catalogul platinum. Un director sofisticat şi bine pus la punct, cu 85,000 de produse originale de la producători de top, dintre care 20,000 de produse sunt noi nouţe.

Acesta reprezintă o referinţă incontestabilă pentru inginerii profesionişti din domeniile întreţinerii, reparaţiilor şi operaţiilor, automatizării şi design-ului electronic. Fiecare catalog conţine 3 kilograme de experienţă concentrată în domeniul produselor.

Detaliile tehnice ale noului catalog:

  • 2068 pagini în total
  • Format A4: 213 mm x 300 mm
  • Greutate: aprox. 3kg

Catalogul nostru pe hârtie este rezervat exclusiv clienţilor noştri de afaceri (B2B). Comandaţi un exemplar online cu doar câteva click-uri utilizându-vă contul de client de afaceri.

PS: Dacă veţi comanda doar un catalog, veţi primi un voucher cu suma costurilor de expediere a catalogului pe care îl veţi putea utiliza la următoarea achiziţie. Nu veţi primi un voucher atunci când comandaţi un catalog în combinaţie cu alte produse.


Titluri principale catalog
 

Introducere produse noi
Această ediţie nouă 2016/2017 a catalogului nostru pe hârtie conţine 85 000 de produse originale - dintre care 20 000 sunt noi - de la producătorii de vârf.

 

 

Întreţinere, reparaţii şi operaţii inteligente
Introducem o secţiune întreagă dedicată întreţinerii, reparaţiilor şi operaţiilor - unul din domeniile noastre de interes. Obiectivul nostru este să explorăm, să partajăm, să adunăm idei despre modul în care putem dezvolta un serviciu de achiziţii mai eficient şi inteligent care să reducă costurile dvs. de achiziţie.

 

 

Blocuri info categorie
Am adăugat catalogului nostru funcţii editoriale noi, cum ar fi blocuri info ale expertului nostru în produse, pentru fiecare categorie de produse. Fiecare din aceştia îşi partajează cunoştinţele despre afacere şi tendinţele care conduc la inovaţii viitoare.

 

 


Video Catalog

Urmăriţi introducerea video a Catalogului.


Weller