Afaceri
Privat
EURfără TVA
Totcaret down icon
cart icon
Coş
Totcaret down icon

CALITATE ŞI MEDIU

Tratarea responsabilă a resurselor

Grupul Distrelec respectă în mod consecvent îndrumările legale şi normative. De asemenea, ne considerăm pionieri şi implementăm cunoştinţe de ultimă generaţie în mod direct: Am integrat frecvent conţinutul a numeroase reguli şi regulamente în procedurile noastre comerciale, cu mult în avans. Suntem conştienţi de faptul că habitatul nostru trebuie protejat în mod sustenabil şi participăm la numeroase proiecte de mediu, în conformitate cu această filosofie.

PROTEJAREA MEDIULUI – ÎN TIMP CE NE DESERVIM CLIENŢII

Numeroase măsuri de management de mediu stabilite de Grupul Distrelec fac procesele activităţii zilnice a clienţilor noştri mult mai uşoare: Ne asigurăm cu substanţele din produse sau ambalaje care ar putea dăuna mediului înconjurător sau sănătăţii nu sunt utilizate deloc sau rămân cu mult sub limitele maxime legale. Respectăm regulamentele privind ambalarea şi retururile, şi multe altele. Pentru dumneavoastră în calitate de client, asta înseamnă că nu trebuie să desfăşuraţi proceduri de aprobare îndelungate şi costisitoare.

INFORMAŢII ACTUALE PRIVIND MANAGEMENTUL DE MEDIU DISPONIBILE CONSTANT

În cazul întrebărilor privind substanţele utilizate – indiferent dacă pentru conservare, în timpul expedierii sau construcţiei aparatelor – vă punem la dispoziţie mai multe posibilităţi diferite: Catalogul online conţine simboluri codificate prin culori care indică utilizarea (sau neutilizarea) oricăror substanţe nocive. Centrul de informaţii online oferă în permanenţă informaţii actuale ce pot fi descărcate cu uşurinţă. În calitate de parteneri de contact personali, angajaţii noştri vă vor oferi bucuroşi informaţii la faţa locului şi la telefon. De asemenea, jurnaliştii pot afla orice informaţie de interes de la biroul nostru de presă.

ISO 9001:2015 CALITATE PUR ŞI SIMPLU MAI BUNĂ

Beneficiind de un sistem certificat de management al calităţii în conformitate cu ISO 9001:2015, le permitem clienţilor şi partenerilor noştri să evalueze serviciile noastre în mod transparent şi obiectiv.

Certificat pentru descărcare (DE, CH, AU, IT, NL)

Certificat pentru descărcare (SE, DK, EE, NO, FI, LV, PO, LT)

ISO 14001:2015 ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM

Certificat pentru descărcare (SE, DK, PO, LT, NO, EE, FI, LV)

MINEREURILE DIN ZONE DE CONFLICT ÎN LANŢUL DE APROVIZIONARE

Susţinem Legea Dodd-Frank, care vizează stoparea exploatării ilegale a resurselor în zonele de criză. Furnizorii noştri sunt obligaţi să asigure originea legală a materiilor prime.

Declaraţia de angajament poate fi descărcată  

CMRT  (disponibilă numai în limba engleză)

ALTE DECLARAŢII