Totcaret down icon
cart icon
Coş
Totcaret down icon

Quoting

Obţineţi o cotaţie pentru comanda dvs. de la Distrelec

Spuneţi-ne de ce aveţi nevoie şi vă vom oferi o cotaţie personalizată

Descoperiţi serviciile noastre pentru nevoile dvs. specifice în domeniul achiziţiilor speciale, al cantităţilor mari şi al proiectelor.

ServicePlus

Achiziţii speciale: Cu acest serviciu, vă oferim articole care nu sunt în gama noastră. Aceasta este oportunitatea ideală de a vă optimiza achiziţiile de articole din clasa C: totul dintr-o singură sursă!

Cantităţi mari: Aveţi nevoie de cantităţi mari sau de un preţ ţintă? Solicitaţi o ofertă individuală.

Proiecte: Distrelec vă oferă asistenţă pentru proiectele dvs. De la proiectare până la fabricarea prototipului: personalul nostru de pe teren vă va oferi cu plăcere sfaturi la sediul dvs.

Gama ServicePlus

Pe lângă produse din gama noastră, putem să vă procurăm peste 500.000 de alte produse – în mod simplu, competent şi sigur. Pentru comanda dvs., folosiţi magazinul nostru ServicePlus, creat special în acest scop, sau contactaţi-ne prin telefon, fax sau e-mail.

Folosiţi serviciul nostru pentru a beneficia de o gamă şi mai extinsă din aceeaşi sursă şi optimizaţi astfel achiziţia de articole auxiliare „din clasa C” folosite în producţie. Este posibilă şi livrarea unor cantităţi mari: puteţi solicita detalii fără a vă asuma vreo obligaţie.

ServicePlus telephone: 044 944 99 30
Email: officesales@distrelec.com